osonateca.com | plataforma gastronòmica 2.0 d'osona
Accés zona usuaris EMAIL: Separador PASSWORD [no el recordo!]: [nou soci?] | FacebookTwitterGoogle+
Separador
Separador
Capçalera
Separador
Cercador cercador
cerca per nom
Separador
 
Separador
Cercador avançat
població
tipus de cuina
ideal per
característiques
preu
 
Separador
Desplegar poblacions [54]
separador
Desplegar tipus de cuina [38]
separador
Desplegar ideal per [19]
separador
Desplegar característiques [30]
separador
Desplegar preu [6]
separador
 
Busquem comercials
 
osonateca.com >> avís legal
Avís legal avís legal

PROPIETAT:
La web www.osonateca.com és propietat de BitWorks, Xevi Vilardell Bascompte, amb seu al carrer Lepant 23 de Tona (Barcelona). L’explotació i gestió dels serveis derivats de la web va a càrrec de BitWorks

ALTA AL SERVEI I TARIFES:
Els establiments que contractin aquest servei ho fan per un període d’un any i amb pagament per adelantat. El cost del servei és de 100€ anuals (IVA del 18% a part). El cobrament del primer any es farà en efectiu i s’enviarà factura per correu electrònic. A partir del segon any el cobrament es farà per domiciliació bancària. La contractació dóna dret a disposar d’un espai propi dins de la web (fitxa del restaurant) que pot ser configurada / gestionada a través d’una àrea de gestió per part del propi establiment. Un cop efectuat el pagament, BitWorks donarà d’alta l’establiment i en farà la configuració inicial amb les dades aportades en aquest qüestionari. A partir d’aquest moment és l’establiment l’encarregat de la gestió de la seva fitxa. En el cas que no s’arribi al mínim d’establiments, BitWorks es reserva el dret de cancel·lar el projecte. En aquest cas s’abonarien els diners del primer any en el compte corrent subministrat en un màxim de 15 dies. La posada en marxa del portal està prevista per l'1 d'agost de 2011. BitWorks es reserva el dret de posposar aquesta data per motius tècnics.

AMPLIACIONS DEL SERVEI:
BitWorks es reserva la possibilitat d’ampliar i fer millores al servei. Aquestes podran ser gratuïtes o de pagament. Les gratuïtes es posaran a disposició de tots els establiments de forma immediata. Quant a les de pagament, s’informarà a tots els establiments i només hauran de pagar-ne el cost aquells que hi estiguin interessats.

PROMOCIÓ:
BitWorks es compromet a promocionar la web www.osonateca.com a través de diferents mitjans que consideri oportuns (Google AdWords, mitjans impresos i mitjans radiofònics). També es compromet a destinar part dels ingressos a promocions directes (com per exemple sortejos d’àpats) a través de concursos/promocions sense cap cost addicional per part dels establiments contractants.

BAIXA DEL SERVEI:
En qualsevol moment l’establiment es pot donar de baixa del servei comunicant-ho aquest a BitWorks amb 15 dies d’antelació, a través de correu electrònic (xevi@bit-works.org) o carta adreçada a BitWorks, carrer Lepant 23 de Tona (Barcelona).

PROPIETAT DELS CONTINGUTS:
Tots els continguts aportats pels establiments a la web www.osonateca.com segueixen sent propietat de l’establiment en qüestió. Si l’establiment es dóna de baixa del servei aquests continguts seran esborrats dels ordinadors de BitWork. En determinats casos BitWorks podrà fer servir per a fins publicitaris els continguts d’un establiment, amb el previ consentiment d’aquest.

PROTECCIÓ DE DADES:
Tota la informació d’aquest formulari, així com la que es rebrà a través de la web www.osonateca.com, ja sigui per reserves a través dels formularis corresponents o comentaris a un establiment, es tractarà amb la màxima confidencialitat per part de BitWorks. Les dades subministrades voluntàriament per l'establiment es tractaran únicament amb les finalitats i amb l'objectiu de prestar el servei sol·licitat. Les dades s'incorporaran a un fitxer automatitzat de BitWorks protegit amb les mesures de seguretat establertes legalment segons el tipus de fitxers, i no es comunicaran a tercers sense el consentiment del titular. Els usuaris dels serveis podran exercir els drets d'accés, d'oposició, de rectificació i cancel·lació que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, amb la informació específica que es determina en cada avís. Per fer-ho cal enviar un correu a xevi@bit-works.org.

Avís legal faq's de privacitat

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Responsable del tractament: OSONATECA - Xavier Vilardell Bascompte NIF: 33950878A. C/ Lepant, 23, 08551 Tona Correu electrònic: info@osonateca.com

2. Amb quina finalitat continuarem tractant les teves dades personals?

Tractem les dades personals dels socis amb la finalitat de gestionar la vinculació amb la nostra plataforma, l’organització d’activitats i campanyes i l’enviament de comunicacions informatives i comercials (també per via electrònica).

3. Quan temps conservarem les teves dades personals?

Les dades personals es conservaran indefinidament mentre no ens manifestis el contrari a info@osonateca.com.

4. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment del soci en el moment de donar-se d'alta a la plataforma.

5. A quins destinataris es comunicaran les seves dades personals?

Les dades no es comunicaran ni es cediran fora d'Osonateca.com en cap cas.

6. Quins són els seus drets en relació amb les seves dades personals?

Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la cancel·lació o supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podràs sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Podràs revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions comercials i exercir els drets referits anteriorment, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@osonateca.com.

Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d'aquests drets, pots adreçar-te a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).
Avís legal protecció de dades

1.- INTRODUCCIÓ.
El present document té com a finalitat establir i regular les normes d'us així com la salvaguarda de les dades del Lloc www.osonateca.com (en endavant el "Lloc"), entenent per Lloc totes les pàgines i els seus continguts propietat de Xavier Vilardell Bascompte a les quals s'accedeix a través del domini www.osonateca.com  i els seus el subdominis.

Mitjançant el Lloc  pretén apropar als seus clients els serveis d'informació així com de qualsevol altre servei que en el seu moment s'estimi oportú per a la correcta consecució del seu objecte social.

La utilització d'aquesta pàgina, així com dels serveis que en ella es posa a disposició de l'usuari, suposarà l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions generals recollides en el present Avís Legal (en endavant les "Condicions Generals"), pel que l'usuari haurà de ser conscient de la importància de llegir-les cada cop que visiti el Lloc. El fet d'accedir a aquest Lloc implica el coneixement i acceptació de les següents Condicions Generals pel que Xavier Vilardell Bascompte  recomana al l'usuari la seva impressió o la seva descàrrega i lectura detallada cada cop que accedeixi al Lloc.

2.- INFORMACIÓ GENERAL.
El titular del present Lloc és Xavier Vilardell Bascompte amb domicili social a C/Lepant 23 , 08551 - Tona, Proveït de N.I.F 33950878A

3.- ÚS DEL LLOC.
Mitjançant l'acceptació de les presents Condicions Generals l'usuari compromet a utilitzar el present Lloc i els serveis posats a la seva disposició en el mateix, de la manera i en la forma que en ell mateix s'estableix. Quedant obligat a no utilitzar el present Lloc i seus serveis amb finalitats il·lícites i/o contraries a les finalitats establertes en aquestes Condicions Generals, que poguessin ser lesius de drets i/o interessos de tercers o que de qualsevol forma puguin malmetre el present Lloc o impedir el seu correcte funcionament o dels serveis que en ell s'ofereixen o oferissin en el futur.

4.- ÀMBIT DEL LLOC. RESPONSABILITAT DE L'USUARI.
Es troba comprès en aquest Lloc la pàgina www.osonateca.com.
L'accés a aquest Lloc és responsabilitat exclusiva dels usuaris. Els riscos derivats de la utilització del Lloc per el l'usuari seran al seu únic i exclusiu càrrec. No es objecte de garantia per part de Xavier Vilardell Bascompte: (I) la infal·libilitat, la disponibilitat, la continuïtat, la inexistència de deficiències i la seguretat del Lloc; (II) que el contingut del Lloc o la informació que passa a través d'ell estigui lliure de virus o d'altres elements lesius així com d'errors, omissions o incorreccions; (III) la seguretat en la utilització que el l'usuari faci del Lloc.

Xavier Vilardell Bascompte no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a Xavier Vilardell Bascompte de retards o bloquejos en l'ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecarregues en el seu Centre de Processos de Dades, de línies telefòniques , en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics; ni tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Xavier Vilardell Bascompte. Així mateix, s'exonera a Xavier Vilardell Bascompte de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l'usuari com a conseqüència d'errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per Xavier Vilardell Bascompte sempre que procedeixi de fonts alienes.

El fet d'accedir a aquest Lloc no li suposa entaular cap tipus de relació de caràcter comercial entre Xavier Vilardell Bascompte i l'usuari.


5.- ACTUALITAT I MODIFICACIÓ DE LA INFORMACIÓ.
La informació que apareix en aquest Lloc és la vigent en la data de la seva última actualització.  Xavier Vilardell Bascompte es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació d'aquest Lloc, podent limitar o no permetre l'accés al mateix.

Xavier Vilardell Bascompte es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment, els canvis i modificacions que estimi convenients, podent fer ús de tal facultat en qualsevol moment i sense previ avís.

6.- CONTINGUTS.
Xavier Vilardell Bascompte realitza els màxims esforços per evitar qualsevol error en els continguts que poguessin aparèixer en aquest Lloc. Xavier Vilardell Bascompte no garanteix, ni es responsabilitza de les conseqüències que poguessin derivar-se dels errors en els continguts que poguessin aparèixer en aquest Lloc proporcionats per tercers.

Xavier Vilardell Bascompte no es responsabilitza de cap manera d'aquells continguts, activitats comercials, productes i serveis inclosos que poguessin visualitzar-se mitjançant enllaços electrònics (links) si n'hi hagués i quan hi fossin, de forma directa o indirectament, a través d'aquest Lloc. La presència de links en el Lloc de Xavier Vilardell Bascompte , tret de manifestació expressa en contra, té una finalitat merament informativa i en cap cas li suposa el suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos. Aquests enllaços no representen cap tipus de relació entre Xavier Vilardell Bascompte  i les empreses o particulars titulares dels Llocs webs als quals es pot accedir mitjançant aquests enllaços.  Es reserva el dret de retirar de manera unilateral i en qualsevol moment i sense previ avís els enllaços que poguessin aparèixer en el seu Lloc.

7.- NAVEGACIÓ, ACCÉS I SEGURETAT.
Xavier Vilardell Bascompte realitza els màxims esforços perquè la navegació es realitzi en les millors condicions i evitar els perjudicis de qualsevol tipus que poguessin ocasionar-se durant la mateixa.

Xavier Vilardell Bascompte no es fa responsable dels perjudicis, de qualsevol índole, que poguessin ocasionar-se als usuaris per la utilització d'altres navegadors o versions diferents dels navegadors pels que ha estat dissenyat el Lloc.

Xavier Vilardell Bascompte no es responsabilitza ni garanteix que l'accés a aquest Lloc sigui ininterromput o que estigui lliure d'error. Tampoc es responsabilitza o garanteix que el contingut o software al que pugui accedir-se a través d'aquest Lloc, estigui lliure d'error o causi un dany. En cap cas Xavier Vilardell Bascompte serà responsable per les pèrdues, danys o perjudicis de qualsevol tipus que sorgeixin per l'accés i l'ús del Lloc, incloent-s'hi però no limitant-se, als ocasionats als sistemes informàtics o els provocats per la introducció de virus. Xavier Vilardell Bascompte no es fa responsable dels danys que poguessin ocasionar-se als usuaris per un ús inadequat d'aquest Lloc. En particular, no es fa responsable de cap manera de les caigudes, interrupcions, falta o defecte de les telecomunicacions que poguessin ocórrer.

Els serveis oferts en aquest Lloc només poden ser utilitzats correctament si es compleixen les especificacions tècniques per les que ha estat dissenyat.

8.- PROTECCIÓ DE DADES.
Xavier Vilardell Bascompte informa als usuaris del Lloc que Xavier Vilardell Bascompte respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades i en concret la Llei Orgànica 15/99, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, així com la seva normativa de desenvolupament, adoptant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades, en el seu cas, a través del Lloc, amb un compte de l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos als quals estan exposats.

Suposant que al fer ús dels serveis que Xavier Vilardell Bascompte li ofereix en aquest Lloc els usuaris haguessin d'omplir dades de caràcter personal, Xavier Vilardell Bascompte en compliment de la normativa vigent- informarà complidament al l'usuari dels seus drets i sol·licitarà el seu consentiment exprés i inequívoc pel tractament de les seves dades de caràcter personal.

9.- SOBRE L'ÚS DE COOKIES.
L'accés a aquest Lloc pot implicar la utilització de “cookies”, tant a les seves pàgines com en les enllaçades o referides mitjançant links. Aquells usuaris que no desitgin rebre cookies o vulguin ser informats de la seva fixació poden configurar el seu navegador a tal efecte.

10.- PROPIETAT INTELECTUAL I DRETS D'AUTOR.
Xavier Vilardell Bascompte declara que, tret que s'indiqui el contrari, en el Lloc, els textos, imatges, il·lustracions, dissenys, icones, fotografies, segments de vídeo, segments de so i demés materials que es trobin en el Lloc i qualsevol altra creació intel·lectual i/o invencions o descobriments científics i tècnics, qualsevulla que sigui la seva aplicació empresarial o industrial (en endavant col·lectivament denominats el "Contingut") han estat creats o inventats per Xavier Vilardell Bascompte o cedits, llicenciats, transmesos o autoritzats a aquesta pels seus titulars i/o cessionaris.

L’usuari es compromet a no suprimir o alterar qualsevol signe distintiu utilitzat en el Lloc, com són, amb caràcter no exhaustiu, marques, noms comercials (gràfics, logotips, etc.), el "copyright" i demés dades identificatives dels drets de  Xavier Vilardell Bascompte o de tercers titulars incorporats al Lloc.

Són propietat de Xavier Vilardell Bascompte igualment tots els drets sobre qualsevol tipus d'obres, invents, descobriments, patents, idees, conceptes, actualitzacions i les millores relacionades amb el Lloc, els seus sistemes, aplicacions i programes o amb els serveis que Xavier Vilardell Bascompte presta, que siguin creats, realitzats, desenvolupats o posats en pràctica per primer cop per Xavier Vilardell Bascompte, ja sigui per si sola o amb l'ajuda dels usuaris del Lloc, en el transcurs o com a resultat d'algun disseny, desenvolupament o qualsevol altra feina realitzada de conformitat amb el Contracte.

L'usuari no podrà utilitzar el nom ni les marques, símbols, logos o signes distintius de titularitat de Xavier Vilardell Bascompte sense el consentiment exprés i escrit d'aquest.

En cas de que qualsevol usuari o tercer consideri que qualsevol dels continguts existents en el Lloc li suposa una violació dels drets de autor o d'altres drets de protecció de la propietat intel·lectual, demanem que ho comuniqui a la següent direcció: Xavier Vilardell Bascompte  , C/Lepant 23 , 08551 / Tona / xevi@bit-works.org

 
© 2011-2018 BitWorks | Última actualització: 10/12/2018 | Mapa de la web Mapa | Avís legal Avís legal | Contacte Contacte | Crèdits Qui som? | Alta a Osonateca Nosaltres també hi volem ser! | FacebookTwitter | Beta 1.0